lördag 12 januari 2013

Insnöade....igen!


Då var det dags igen....på ett dygn blev vi totalt insnöade här i strandtorp! Igår var det snöstorm precis hela dagen och ingen ide att ens försöka skotta...idag vaknade vi till ett otroligt vackert soligt vinterlandskap utan blåst ;)))Trodde det skulle vara en baggis att skotta så vi kunde åka till stan men nehe...mellan 70-100 cm snö att skotta från vårt hus o ända ner till vägen ;((( alla var vi ute i omgångar men till slut hyrde jag en kille som kom med en stor snöslunga och tog hela uppfarten ;)))





Vi lyckades ta oss ut innan affärerna stängde så nu är det fyllt på i skafferierna, kylen och det viktigaste Frukten!! ;))

Enligt gubben var snuset det viktigaste, ett dygn utan, perfekt tillfälle att sluta eller hihi ;)

Hur har ni det, insnöade ni me???

ha en mysig kväll

kram kram
Susanne

 



2 kommentarer:

 1. Men nog har ni fått massor med snö.. vi hade ju i södra Finland kring 70 cm vid julen, men en del smalt bort... Men nu har vi -20 grader.. brrr
  Såg att vi fått skidspår uppdragna i byn idag så bara det blir varmare så skall jag ta fram skidorna...
  Ha en skön lördag kväll..
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Värst vad snö ni har fått då. Det komiska är att vi har dubbelt så mycket som er och här är det normal vinter:)) Men det är ju inte så konstigt heller, vi bor ju på helt olika platser i landet. Vi är ju van mycket mer snö också.
  Skönt att ni kom iväg till affären iaf

  Kram Teres

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne