onsdag 23 juli 2014

Lilla HjärtatHon är så lik sin mamma när hon föddes....svarta håret, kulrunda ansiktet, duniga kroppen o mycket gulsot :) sara själv solade ett dygn som nyfödd ;(Idag är lilla Hjärtat 6 dagar gammal o den lilla familjen har varit hemma i två dagar :) Hon har ju väldigt högt gulsotsvärde som ligger på gränsen till solning så de måste åka in och testa henne varannan dag tills värdenen ser bra ut. Hemma måste hon ligga i dagsljus utan kläder och ammas väldigt ofta då det är viktigt att hon äter o bajsar för att värdet ska gå ner. Hon är så duktig lilla gumman äter o äter o håller mamma o pappa igång ;)tur att det är så soligt o varmt nu hon inte får ha kläder och ska ha mycket solljus :) fast jag hoppas det snart försvinner så de får det lite mer "normalt" med lilla Hjärtat som inte fått något namn än....hon var en liten Agnes i magen men hennes föräldrar tyckte inte hon var en Agnes nu hon var född :) Elvin var o hälsade på sin kusin samma dag som hon kom hem o hua så fort de växer, syns när man ser dem bredvid varandra :)

Jag längtar förstås så hjärtat värkar för att hålla och sniffa på lilla hjärtat men det får tyvärr vänta...pratar dock med Sara många gånger per dag, så hört den lilla harjag :)

Kram kram
Susanne

2 kommentarer:

 1. Så fin! Förstår att du längtar... Hoppas att gulsoten försvinner snart. Det är ju tur att det inte är vinter och kallt... ;-)

  Sommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 2. Hej Mormor !
  Så fantastiskt söt,som en liten docka. Nu är hon snart en vecka.
  Jag har varit till Umeå och shoppat kläder till henne och Lisa och Algot shoppade idag.
  Om en vecka får vi träffa henne,oj, vad vi längtar.
  Må gott !
  Kram från Farmor.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne