måndag 25 juni 2012

Vi hade iallafall tur.....

.....med vädret i helgen när man ser vädret idag ;(( Grått, storm, regn precis hela dagen...man skulle tro det är höst ute, fy så tråkigt!! 

Tänker även på mina vackra pioner som står i blom nu, ligger ju med marken i detta regnet och inte kan man vara ute och njuta av dem ;(( Tur att jag plockade huset fullt vid midsommar, doftar underbart ;) Jag passade även på att fota dem igår så håll till godo ;)










Tråkigt när de faller mot marken och varje år tänker jag att nästa år ska jag fläta stöd i pil men det blir inte av ;) 

Hua så trött jag är i kväll får bli en tidig kväll men först kaffe och lite tårta som är kvar från helgen ;) 

Ha det så jättebra ni och lugn på måndag börjar det fina vädret för då börjar min semester hihi 

kram kram
Susanne

 
 

9 kommentarer:

  1. Så vackra! Mina har blommat över... man får njuta så länge det varar! Kram.

    SvaraRadera
  2. Er det ikke typisk du, at det skal regne når Pionene blomstrer? Det er trist at så flotte Pioner som du har i hagen, blir liggende ned slik!
    Håper sola kommer tilbake til deg snart! Klem

    SvaraRadera
  3. Hallojsan1

    ja fy vilket väder..tänker också på mina stackars pioner..så tråkigt då det blommar såå kort tid..ser inte mina ifrån fönstret ens :(

    börjar också semestern på måndag så då måste det vara sommar!!

    ha en skön kväll vännen!! Kram sanne

    SvaraRadera
  4. Underbart vackra pioner! Det borde låta bli att regna när de står där med sina stora vackra blommor. Jag har en hel del blommor som lagt sig ner idag efter allt regnande och stormande, trist! Snart får solen visa sig igen:)
    Ha det gott!
    Kram Margot

    SvaraRadera
  5. Ohh, vad många pioner du har. Här har de inte slagit ut än och tur är nog det eftersom det väntas regn några dagar till. Jag brukar sätta såna där fula gröna stöd när de blommar, men det är tur att de inte syns för alla blad då.

    Kram Teres

    SvaraRadera
  6. Så många vackra pioner du har! Fast jag har ju också 3 buskar, nej förresten numera 4! Jag köpte en röd pion när Plantagen hade 50 % för ett tag sedan. En röd pion har jag önskat mig länge, så nu slog jag till. Ska bara hitta en bra plats till den också... Annars har inte våra pioner slagit ut än, och det är jag glad för med tanke på dagens väder. Det brukar alltid vara regn när pionerna blommar. Jag brukar stötta dem med vanliga höga stöd, fast det är inte helt bra det heller, för när de blir regntunga knäcks grenarna, så då brukar det bli en räddningsaktion med buketter till förstukvisten eller altanen. Jag hoppas att solen skiner när våra pioner slår ut.

    Men vi hade tur med vädret i midsommarhelgen, frånsett i går då det var regnskurar. Men fredag-lördag var det strålande sol. Enda felet var att jag är sjuk i en luftvägsinfektion, vilket satte käppar i hjulet för midsommarfirandet.

    Sommarhälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera
  7. Åh,vilka underbara pioner,är så otroligt vackert med dem.
    Synd bara att de blommar så kort tid.

    SvaraRadera
  8. peoner må støttes opp ja, her bruker jeg noen kjedelige mettalgreier, relativt vanlige buet metallstang, enkle å stikke ned tidlig på våren, og om vi glemmer det så funker det helt fint å snike de inn under i ettertid også

    Herlige bilder!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne