lördag 10 januari 2015

Kärt besök











Lördagkväll i full storm här på Öland! Vi har haft Rasmus, Sara o Agnes här sen i måndags ;) så himla mysigt med lite liv i huset o den lilla godingen att bära o krama på hela dagarna :) så glad liten  tjej som växer så det knakar o det händer nya saker hela tiden :) just nu är det en liten tand som håller på att bryta fram. Nästa vecka är hon redan ett halvår så det firade vi lite här idag. Sara bakade massa gott mest för att morfar älskar sötsaker för lillan får ju inte sånt än ;)
Morfar tycker det är kul o mysigt med lilla Agnes samtidigt som det blir lite livat emellanåt så lite jobb för att få det att fungera men det är det värt :) jag tycker det varit skönt att ha sara o rasmus här denna veckan inte bara pga situationen härhemma utan min mamma blivit allvarlig sjuk o det har varit o är väldigt kritiskt denna veckan. Då är det långt till Danmark tyvärr så mycket att bära denna veckan ;( 

Kram på er i stormen
Susanne 

5 kommentarer:

  1. Vilka härlig bilder på Agnes och hennes kalas, en riktig liten prinsessa:)
    Vad tråkigt att höra om din mamma, kan inte vara lätt när man bor långt ifrån varandra. Jag håller tummarna för att allt ska gå bra.
    En stor Kram
    Sofi (Ekan) ;)

    SvaraRadera
  2. Vilken sötnos hon är vårt gemensamma barnbarn. Hur söt som helst. Å,vilken duktig mamma hon har,vilka bakverk.
    Njut av Agnes,tiden rusar ju iväg. Vi får kanske träffa henne senare i vår-

    Kram farmor och farfar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är hon verkligen en riktigt liten pärla :) så nöjd o god så :) det går så oerhört fort när de är så små, första tanden på väg o nästan sitta själv!
      Ja det så bra båda
      Kram sanne

      Radera
  3. Vilken liten sötnos. Hoppas allt är så bra det bara kan med er på Öland. Både med din mamma och man. Härligt väder. Kram Ewa

    SvaraRadera
  4. Hejsan
    Saknar din blogg mycket. du hade så fina tips om blommor och
    dyl. Hoppas du har en fin sommar/Ewa

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne