Gjorde chokladfondant till efterrätt för första gången idag ;) Jag brukar köra med mina gamla säkra kort när jag gör efterrätter så mycket nytt jag aldrig testat....hittade ett enkelt recept på Kryddburken, bara att röra ihop! Sen satte jag dem i kylen till det var dags att äta...de fick grädda medan vi åt middagen sen var de perfekta ;)
Silikonformar från Ikea
Lite ljummen körsbärssylt av egen produktion
Siktat florsocker o en klick grädde
Perfekt rinnig inuti, nybörjartur ;))Det var såååå gott!!!
I morgon börjar vardagen på riktigt igen....slut på lata dagar ;)
Hoppas ni har haft en trevlig trettondag
kram kram
Susanne
Dette så utrolig godt ut.
SvaraRaderaÅhå, så du de va mitt recept! Va kul att du provade, glad jag blir! :)
SvaraRaderaÖnskar dig och familjen en härlig fortsättning på det nya året och en extra hälsning till Rasmus, honom vill jag se mer av här! (undra varför?) ;-) Må så gott o ta vara på sista timmarna nu innan allvaret börjar imorgon, det är samma visa här ikväll! Kram kram