Förra tisdagen på juldagen åt vi traditionen tro Dansk julmiddag ;) Nån av juldagarna äter vi anka eller kalkon, vilket jag får tag på, i år blev det kalkon ;) Detta serveras med traditionsenliga tillbehör, kokt potatis, sockerbrynta potatis, sås och waldorfsallad. Till efterrätt blir det ris ala malta med ljummen körsbärssås. I efterrätten är det en hel mandel och den som får den får mandelgåvan som brukar vara en stor marsipangris ;))
Johan fick mandeln i år, alltså stora grisen, de andra "barnen" fick nöja sig med en minigris ;))
Idag slappar vi igen, börjar bli en vana ;) Hade en jättemysig kväll i går (har fortfarande en del att städa upp efter sonen i köket) med massor god mat ;)
kram på er
Susanne
Nää, här sitter jag och önskade att det fanns lite ris a´la malta och så visar du bilder på det smarriga. Fy skäms:))
SvaraRaderaKram Teres