fredag 19 oktober 2012

Ikeas julbutik....


Öppnade i Kalmar idag, så min kollega Sofi och jag styrde kosan dit direkt efter jobbet i kväll ;)) Som tur är hade de öppet till åtta så vi hann....tyvärr har jag en himla otur med mina bilder just nu ;( hade med nya kameran och tog en massa kort på allt fint men när jag skulle lägga över korten dog datorn och sen var korten borta ;(( så nu får ni hålla till goda med lite bilder från Ikea Livet hemma ;)


Eller håll till godo är lite väl sagt....bilderna är underbara, massor av inspiration ;))Nästan så man får lust att dra in en cykel i hallen!!
 

Denna bilden är orsaken till att jag ville in till Ikea så fort de började sälja julsakerna....fick för mig att jag inte kunde leva utan denna ljusslingan, hade dock föreställt mig den med rätt små hjärtan o i plåt...vet inte varför och det var inte heller fallet, hjärterna var rätt stora och i nån sorts vaxad papper...jag köpte dock en för som jag sa...i ett mörkt hörn blir den säkert urfin ;)) 

 


Besöket resulterade i några olika ljusslingor och flera rullar fint papper o lite annat smått o gott....gran fick dock vänta ;))

 vi var inte ensamma om att vara jultokiga utan några till sprang runt hyllorna, lika jultokiga som vi ;)) vi var eniga om att det var en perfekt avslutning på veckan o början på helgen...ha nu en mysig kväll!!

kram kram
Susanne

3 kommentarer:

 1. Jag hör till de mindre jultokiga, som tycker att jul i oktober är lite för tidigt... Så jag väntar ett tag till, innan jag börjar tänka på jul, så där till advent ungefär... ;-)

  Hösthälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 2. Åh, det finnes så mye fin julepynt. Jeg liker veldig godt å pynte til jul og gleder meg litt allerede!

  Ha en kjempe fin helg! Klem

  SvaraRadera
 3. Den första bilden...:) Fick lust att fixa här hemma nu:) Synd att Jonas hatar ljusslingor och att jag lovat honom att inte ha uppe några ;((

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne