söndag 8 september 2013

Varför??....


Dessa små zinkhinkar fick jag av Rasmus ;)


Kvittar hur man gör så blir det fel ;( Tänkte förklara mig lite, kan förstå om vissa tycker det är konstigt att jag lägger upp saker på facebook och bloggar men....Jag vet att jag är sjukskriven och kanske inte skulle synas på dessa ställen men....mitt liv är rätt upp o ner just nu och har så varit i tio veckor....under dessa veckor har jag endast varit utanför vårt hem vid fem tillfällen och då för att handla eller åka till läkaren så....detta med att blogga och facebook är det enda lilla andningshål jag har just nu och även här är jag väldigt begränsad till minimum....ni måste väl märkt att jag inte lagt ut så mycket som innan och inte så avancerade inlägg på bloggen heller ;(

Alla har rätt till sin åsikt men jag tänker fortsätta här så länge jag kan...mitt enda andningshål några minuter det tar att skriva ett inlägg per dag och hoppas att det jag lägger upp ger lite inspiration (bortsett från just detta inlägg)och mest positiv respons som ger mig så mycket ;)

Stor kram till er alla

Susanne

7 kommentarer:

 1. Hej hej, jag är med sjukskriven och får knappt röra mig. Jag är livrädd att folk ska börja klaga för att jag bloggar och för att jag ibland tar en runda i trädgården. Jag förstår vad du menar.
  Krya på dig, Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack så mycket! Vist är det jobbigt med den känslan och man vet ju att även om man tar en fin bild kan det se ut som sjutton runt ikring ;) Det går även att använda gamla bilder så fast man mår uselt går det att få till ett blogginlägg!
  Krya på dig me
  kram susanne

  SvaraRadera
 3. Andningshål måste man få ha!!!
  Är så kul att gå in och läsa din blogg och titta på dina fina bilder!!
  Krya på dig!!
  Stor Kram

  SvaraRadera
 4. Krya på dig! Visst måste du ha rätt att blogga och skriva lite på fb. Ibland kan det ju lätta lite om man kan tänka på något som är trevligt. Många kramar till dig och en önskan om att du snart känner dig stark igen!
  Märta

  SvaraRadera
 5. Vad var det min läkare sa... något i stil med "du ska bejaka allt som ger dig lust". Så om det är lustfyllt att pyssla, skriva eller vad man orkar med, så är det väl det man ska göra! Stor krya-kram! Marthina

  SvaraRadera
 6. Jag förstår din känsla totalt. Har själv värk både här och där. Som tur var så har jag en underbar man som gräver, målar o tapetserar. Jag gör lite piff. Det som jag kan .Det är inte klokt att man ska behöva vara rädd för att man ska "göra fel" när man är sjukskriven !
  Krya på dig och gör det som du mår bra av:)

  SvaraRadera
 7. Kära Susanne!
  Jag har hört lite om er situation...måste kännas jobbigt och tungt just nu. Hoppas att du ändå orkar och självklart ska du göra det som känns inspirerande och roligt i din tillvaro just nu. Det är väl ändå de som håller en uppe i svåra stunder.
  Kram till Dig Susanne/ Kerstin P

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne