måndag 26 december 2011

Ris ala malta med mandel




massor hackad mandel och äkta vanilj ska det vara i!

Man serverar ljummen körsbärssås till...testa det, mums!

Till en dansk julmiddag hör efterrätten Ris ala malta med en hel mandel i....den som får mandeln får även en mandelgåva ;) man brukar sitta och tjuvhålla på mandeln för att lura alla andra att äta så de storknar ;)) I år var det Johan som fick mandeln för första gången....gåvan var ett litet rådjur i marsipan och en tvistpåse....rådjuret gav han till Sofie ;))

Tänk så fort denna julhelg gick men vi fortsätter här hela veckan 

kram susanne

1 kommentar:

  1. God fortsättning Vännen!

    Åh ris a lá malta är så smarrigt! Mamma skulle ha bjudit på det igår men efter middagen var vi så mätta så vi nöjde oss med kaffe o chokladpraliner till efterrätt:)

    Kraam Jenny

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne