onsdag 1 februari 2012

Kärlek i skyltfönster!

Hej alla fina, fryser ni?? Det gör jag ,)) Det är inte så många minus men jag tycker det är kallt....massor ljus har vi tänt och kurrar under filten, de lovar oväder över Öland brrrr!

Var på ett möte i eftermiddag och på vägen hem därifrån råkade jag titta in genom skyltfönstret till färgaffären...blev kär direkt och hoppade in för att titta lite närmre ;)
Boråstapeter
Denna blev jag kär i....hade sett den förut på nätet och när den hang där i skylten blev jag lite såld....Den är inte så billig sa Frank i affären, 600 kr rullen...jag ska ju bara ha 2 rullar och tapeter är inte så billiga dessa dagar ;)) Väl inne i affären hittade jag många olika fina, du bör vara här en hel förmiddag om du ska titta ordentligt igenom allt var budskapet ;))

Det är ju denna vägg som jag tänkte tapetsera om...hmmm, vet inte om den blir bra där! Tapeten heter pigkammaren så den kanske ska vara i ett sovrum ;))Sen fick jag ju faktisk en fråga på vad vår tapet vi har nu heter...ingen aning, inköpt på Coop för några år sen ;)

Jag får fundera ett tag 

Kram susanne3 kommentarer:

 1. Jag tror den tapeten kommer bli väldigt fin där! :-)

  SvaraRadera
 2. Ja jag gillar den tapeten som sitter där redan:)!
  Jättesnygg är den!
  Ha det gott
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 3. superfin tapet..ska man bara ha till en fond så gör det ju inget om den är lite dyrare tycker jag...lycka till i letandet
  kram Gabriella

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne