Här ska det vispas maräng....3 äggvitor och 3 dl strösocker..
Spritsa ut små rundlar på bakplåtspapper...sen spritsar du ytterligare en ring så det blir som en kant..
Gräddas i en drygt en timme i 100 grader..
Fyll med lite glass, grädde och persika på toppen...mums av avsluta påskmiddag med ;))
Idag har vi varit riktigt slöa här i strandtorp ;)) Bakat lite är det enda jag sysslat med och sen värmt på maten sen igår...vädret har varit bättre med sol men inte så varmt och snö kvar på marken mesta av dagen...vi får se, kanske trädgården imon!!
kram på er
Susanne
Vilken rolig efterrätt, har aldrig sett den varianten förut :)
SvaraRaderaI also love snow wheels.
SvaraRaderaEmily
Mumsigt!
SvaraRaderaJag gillar också maräng och det är toppen att bjuda på när man har både laktos och gluten allergi i släkten. Brukar göra pavlova och fylla med en massa frukter.
Kram Teres