torsdag 22 september 2011

Höstpiffet tar sig!


Ja ni, ännu en lång dag med många funderingar....undrar hur denna höst ska sluta ;))
Kom iaf hem innan mörkret la sig så jag fotade lite av höstpiffet som kommit fram så här långt. Nästa vecka är det skördefest här på Öland och jag ligger låååångt efter i schemat rörande trädgården och piff ;))) 

Nu blir det jobbe en stund till innan jag bänkar mig i soffan....ha en bra kväll hör ni!!!
Kram susanne

 


2 kommentarer:

 1. Hej på dig Susanne!
  Ja, visst är det tråååkigt med sättet att rösta i tävlingen. Jag har pratat med deras it-ansvarig idag och det visade sig att jag i princip hade lika många ettor som det ledande bidraget hade femmor. Jag har ju haft stenkoll på röstandet i finalomgången och har hela tiden tyckt att det varit något lurigt. Varje gång vårt bidrag har röstats upp så har det tagit typ ett par minuter och sedan har vi dimpt ner igen och det ledande bidraget har röstats upp. VARJE GÅNG! Å igår hände en grej som fick mig att reagera och därför tog jag kontakt med de som arrangerar tävlingen idag. Jag har gett dem en massa konstruktiv kritik om det blir en likadan tävling nästa år. Ja, ja.

  Du har iallafall ett fantastiskt vackert hus så grattis till det :).

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Ja, nu känns det att det har blivit höst. Här är det mörkt när jag kommer hem från jobbet, så trädgården hinns bara med på helgerna, men då får det inte regna... Jag hade turen att hitta billig ljung i dag (10 kr/styck), så det blev en del som förhoppningsvis snart kan planteras och förgylla entréerna framöver.

  Så mycket gott ni har skördat i er trädgård!

  Jag har lite problem när jag ska in på din blogg. Det tar väldigt lång tid innan den är färdig... Vet inte vad det kan bero på?

  Hösthälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne