torsdag 8 september 2011

Pysselabstinens

Hade ett stort behöv av att vara kreativ när jag kom hem från jobbet idag. Har jobbat sent hela veckan och skulle slutat tidigt idag men det blev ett par timmar extra. När jag har så långa dagar  och inte är hemma innan sju/åtta orkar inte göra annat än det nödvändiga och det är tråkigt. Så idag Ville jag bara få koppla bort tankarna och stressen lite och det tycker jag att jag gör när jag använder händerna ;))Det blev ett sött hjärta av lavendel och chokladmynta....kan ni tänka er doften!!! Det får hänga i badrummet och sprida väldoft ;)) Matchade mina nya handdukar i plommon perfekt!
Nu blir det film här sen sängen så jag orkar med ytterligare en dag innan helgen.

Kram susanne

5 kommentarer:

 1. Ja, det är inte lätt att ha ork när man har låbga arbetsdagar, jag vet! Men då MÅSTE man ibland få sätta händerna i nåt pyssel. Ditt hjärta är SÅ fint.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Väldigt söt och vad gott det ska lukta.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är som pysslat så fint och väldoftande.
  Hos dig måste man bara njuta av...
  Önskar dig en skön helg.
  Många kramar
  Fredde

  SvaraRadera
 4. Jättefint hjärta du gjort ! ♥
  Ha en trevlig helg !
  Kram ♥

  SvaraRadera
 5. Har hittat din blogg.men har ingen egen.Förr pysslade jag med allt möjligt,Men de senaste 3 åren har det inte blivit någonting,har ej haft orken eller lusten.Men det känns som att det kommer tillbaka när jag tittar på allt fint du gör.Kan sitta och titta hur länge som helst .Tack för att du finns.Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne