måndag 25 april 2011

Söndagsångest på en måndag ;)

Lätt att få lite "söndagsångest" efter en härlig ledig påsk, det lät såååå länge med fyra dagar men ack va de gick fort ;)) Jag trodde jag skulle hinna med hur mycket som helst men icke....idag tänkte jag att köksfönstren måste jag iaf hinna putsa....ödet ville att Pether lämnat trädgårdsslangen på inatt och tömt brunnen...ja, vatten har vi men fullt av grus, inget att putsa fönster i ;( Känner ni igen detta att just idag hade ju jag tänkt skura alla balkonger, verandan, alla möbler och putsat alla fönster...inget av detta gick och frågan är hur mycket av det jag hade gjort om vattnet varit okej....men jag kan ju låtsats att i såna fall då ni!!!

Istället har Rasmus och jag satt potatis och sått till landen. Jag donade även med en liten överraskning åt sex personer som förtjänar det  ;)))Fått lite pippi på fågelbon....kommer en variant lite senare ;))

Kraaaam
Susanne

1 kommentar:

  1. Hei søte deg:) Tusen takk for Awarden. Rørende:) Du har såååå flotte bilder i bloggen din. Datteren min sitter her sammen med meg og hun sa: "åååå så fine bilder, er hun fotograf eller?" Tusen takk for masse inspirasjon:) Ha en fortsatt fin fin kveld. Klem

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne