tisdag 5 april 2011

Tisdagstema 14 - favoritinredningsbutik


Hej på er...vilket favorittema denna veckan! Min favoritinredningsbutik ;)) Älskar inredningsbutiker och har en del favoriter. En del favoriter ligger i Danmark, Göteborg,Växjö och nätet.För något år sedan "levde" jag för att få åka till detta ställen för att shoppa. Sen av en slump hittade jag till Gårdby lanthandel här på Öland och sedan till Mittbrodts här i Borgholm. Jag har vetat att Mittbrodts funnits sen en hel del år tillbaka men aldrig åkt dit. Jag hade en föreställning om att det var möbler och konst i en prisklass som inte var för min plånbok. Tänk vad fel man kan ha, det finns både jättefina möbler som ägaren designer och tillverkar själv och konst men det finns såååå mycket mer ;)) Till saken hör att affären ligger inte på gågatan utan ner mot hamnen vid Wilmas matställe (för ni som åker hit på semestern)i ett gammalt hus. Det kan vara därför att det tog tid för mig att hitta dit....kommer ni till Borgholm är det väl värd promenaden dit...jag lovar er det!!!
Ulrika som äger affären tillsammans med sin man Martin är jätteduktigt på att arrangerar allt i affären så det ser inbjudande ut. Kommer du dit igen efter ett par dagar hittar du massor nyheter och ändringar. Det är en sådan affär där du kan strosa runt i timmar fån rum till rum och hela tiden hitta nytt ;)) Det finns även en innergård med massor för trädgården, bilder från den får jag återkomma med då de höll på att ställa i ordning. 

Välkommen in
 Som ni förstår behöver jag inte åka så långt längre för att få mitt lystmäte tillfredsställt ;))

Kram på er alla
Susanne

Gå in på Fabriken för att hitta fler favoritaffärer...5 kommentarer:

 1. Hej Susanne!
  Åh vilken ljuvlig butik, lyllos dig som bor så nära! Där skulle jag gärna vilja gå o botanisera, såg en sån snygg lampa på en av bilderna som väckte habegär:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Men åhhh så mycket fint..ser massor jag skulle vilja ha:)
  Tur för dig som har så nära..!

  Ha en toppenkväll
  Kraam Susanne

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen!
  Ser en hel del saker jag skulle kunna tänka mig att ha hemma:) Vad härligt att ha en så fin butik i närheten!
  Ha det gott
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 4. Hej ! Är nog bara att veta vart man styr kosan om man mot förmodan kommer åt det hållet ! Inredningsaffärer kan man aldrig få för mycket av...
  Ha en bra dag !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 5. Roligt att du tittade in till mej så jag hittade dej,
  åh vilken underbar butik du visar....helt i min smak.
  Ha det bra, Kram ullamaria

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne