lördag 30 april 2011

Växthuset!

Drömmen om ett litet växthus gick in förra året....jag var supernöjd ;)) Vi köpte en liten färdigsats, ser på många bloggar att ni bygger stora fina växthus själva. Den tanken föll oss inte in men det kan vi kan göra så småningom! Det var nämligen en stor nackdel med detta hus....Vi har fått känna på att vi bor på solen och vindarnas ö...för himmel va det blåser hela tiden....det tog inte lång tid innan fönstren började blåsa ur ;(( Inför vintern tänkte vi inte på att skydda på något sätt så hela huset gick mer eller mindre sönder av all snö och stormar!! 


Så nu skulle min kära son som byggde ihop det förra året försöka laga det. Det hela slutade med att han monterade ner hela huset och håller nu på att bygga det igen. Nästan klar i går kväll fattades 4 skruv och vi alla låg i gräsmattan och letade, icke! Idag är det full storm igen och jag är rädd att allt blåser bort innan vi ens är klara ,(
Vi får nog börja planera ett riktigt bygge själva...

Får bege mig till järnaffären idag och hoppas de har 4 skruv åt mig som passar annars får vi tejpa ihop som yngste sonen tycker ;)
Ha en bra lördag ni!
kram susanne
4 kommentarer:

 1. Så tråkigt att det föll sönder, det var verkligen ett lyft för hela trädgården det lilla växthuset. Men ni lagar det nog så att det blir lika fint igen!

  SvaraRadera
 2. Hej Susanne!
  Men vad tråkigt att det gick sönder..hoppas det håller bättre nu när sonen satt upp det igen!

  Ha en trevlig Valborsmässoafton!

  Kul att du är med i min tävling förresten:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Vad du är duktig på trädgård! Mycket fint!Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Det här med växthus är inte särskilt lönande om man slår ut kilopriset på tomater o gurka. Vi har de senaste två åren lagt mycket pengar på nya glasrutor som gått sönder av för tung snö, men det bor nog en liten bonde i varje människa, det är ett ställe för rekreation.
  Kram Gunilla

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne