tisdag 26 juli 2011

Efterlängtad projekt!

Det är lite svårt att få mina projekt genomförda här hemma ibland men då är det bara att börja själv ;)) Igår tvingade jag Pether till Beijers så jag kunde inhandla virket till mitt projekt....som vanligt är de tveksamma till det jag ska bygga på det där stället, begriper inte det ;))


Det är inte lika svårt att få killarna till att hjälpa mig, de tycker oftast det är kul!! De fick gräva två djupa hål åt mig. Johan ger sig inte så båda blev klara idag och cementblocken fixerade. Sen var det bara för mig att börja såga och snickra. Med lite goda råd och lite såghjälp på slutet fick jag ihop mitt projekt och kunde påbörja målningen. Tyvärr trodde jag det var vattenlöslig färg så nu har jag färg överallt och ingen lacknafta.

Nog snackat....här har ni mästerverket!!


Lite mer färg, krokar och tvättlina sen är det klart!!
Va tycks??
Jag är supernöjd ;))
Kram på er
Susanne

 

5 kommentarer:

 1. Åh, vad fint det blev!

  SvaraRadera
 2. Det är ju för konstigt... Sa till Uffe igår att jag vill ha tvättlinor, sådär. Som förr och ingen vinda... Och du har gjort en, jättefin!
  Å sockerlådan, har en sån till dagstidningarna här bredvid kökssoffan, den är gullig. Tur vi inte bor nära varandra , vi hade slitit i samma saker...

  Kram/ carina

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen!
  Vad duktigt du är!! Det blev verkligen jättefint. Skulle själv vilja ha en sådan tvällställning men jag skulle aldrig ge mig på att snickra själv:)
  Sockerlådan som du hittade på loppisen skulle jag inte ha något emot!:) Adresslappen är ju Lärbro på Gotland!!
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 4. Så fint, det ska till en danska att fixa nåt sånt! Ingen tumme mitt i handen här inte! =)

  Kram kram ♥

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne