torsdag 14 juli 2011

Kunglig flärd på Öland idag!

Idag är det ju kronprinsessan Viktorias födelsedag och det firas stort på idrottsplatsen ikväll. Nu kanske ni tror att vi alla här på Öland går runt i balklänningen och är med på kalaset men icke sa nicke......Vi är ändå nästan närmste granne med Solliden men väntar fortfarande på en kaffeinvitation ;)))Just nu städar jag kylskåpet så firar jag min Viktoriadag ;)) Vi har faktiskt aldrig varit där och tittat utan man blir mest ilsk över allt folk och stannar så långt bort som möjligt!!

Jag har aldrig sett Viktoria här utan den enda som jag bokstavligen sprang på en gång var kungen med livvakter....det var vid grinden på slottsruinen....jag tyckte att den "gubben" kunde stå och vänta med vi trängde oss in ;)) Hoppsan när jag såg att det var kungen men då var det för sent att vara hövlig ;)) 


En liten blomma kan hon ändå få av mig såhär via cyperspace....Grattis Viktoria!!!

Tittar på tv brukar vi alltid göra och så med ikväll....hoppas de har paraply med sig för himlen har öppnat sig över Öland!


Kram Susanne2 kommentarer:

 1. Hej Susanne !
  Å.vad du har varit duktig idag. Ibland är det skönt med regniga dagar så man får något gjort.
  Krama om Sara från oss och gratta till att hon kommit in på sin utbildning,det tycker jag är värt en större gratulation än till Viktoria !!!!!
  Dan hälsar.
  Kram Anette.

  SvaraRadera
 2. Hej Anette!!
  Jo ibland kan det vara bra med regniga dagar men jag hade fönsterputsning och landen inplanerade och då var det inte lika kul ;))
  Sara blev överlycklig och vi med, jätteroligt att hon kom in! Det är en pårs det där med intag och långt till nästa gång man får söka så det föll en sten från hennes hjärta. Vad hittar ni på nu du är ledig?? Har Dan semester än? Hälsa till honom!! Pether hälsar!
  kram susanne

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne