söndag 24 juli 2011

Kan inte sluta.....

........när jag väl börjat!!!


Här satt jag till det blev för kallt igår kväll och sen fortsatte jag i soffan ;)) Påbörjade en pocket och fortsatte till den var slut....jag har svårt att släppa en bok när jag först börjat läsa ;) Därför läser jag inte hela tiden utan i perioder. Älskar att sitta i denna hörna och sluka deckare på sommaren men tyvärr är vädret inte det bästa för det är inget skönt att sitta och frysa.

Idag ska jag fixa till ett land som jag har försökt fixa till i flera år men det vill sig inte. Får se om den vita rosen jag köpte kan vara det som fattades.
Hoppas ni njuter av helgen

kram Susanne


Glöm inte att skriva en kommentar i förra inlägget så ni är med i tävlingen. Ni behöver inte ha en egen blogg för att delta utan en kommentar räcker ;)))


3 kommentarer:

 1. Precis sådan är jag också. Om jag väl får tag på en bok så kan jag inte släppa den, därför läser jag nästan enbart böcker när jag är på semester. Nu har jag inte läst någon på länge men är lite sugen på att hitta en bra bok att sugas in i :)

  Jag önskar dig en fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  I lööööööv din veranda, så härligt inbjudande! =)
  Böcker läser jag allt för sällan men när jag väl gör det fastnar jag lätt och sträckläser precis som du. Borde kanske börja läsa något, sitter ju trots allt 2 timmar på bussen till/från jobbet varje dag... =)
  Ha en härlig dag!

  Kram kram ♥

  SvaraRadera
 3. Først vil jeg takke deg for omtanken... Det er en trist tid...
  Koselig innlegg dette her. Nydelig sted du har. Jeg er også glad i å lese bøker:)
  Ønsker deg en god søndag videre. Klem

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne