söndag 10 juli 2011

Skafferi på G!!

Skulle egentligen ville ha ett stort skafferi där man kan gå in i men vi har inte möjlighet till det. Jag kom på att använda en av garderoberna i farstun till extra skafferi. I mitt nya kök har jag inte plats åt det där extra när man köper hem storpack. Potatisen stod i ett hörn i farstun, dricka i ett annat men nu ser ni är det ordning på torpet ;)) Jag är inte riktig klar än men lite tjuvkik kan ni få!!!Skafferiet blir bakom dörren som är målad med skolkrita....passar bra när man ska skriva inköpslista ;) Lådor och burkar är ett hopplock av vad som redan fanns hemma! Funderade först på ett hyllpapper men det blev en rest av samma tapet som på väggarna i farstun...hade inte tålamod att vänta tills jag kunde komma iväg och köpa papper ;))

Mitt huvud är lite bättre idag och det är tur det för om en stund ska vi till Kalmar för att hämta Sara ;))

kram på er 
Susanne

Måste påminna......glöm inte att rösta på mitt hem är ni snälla. Man kan logga in med sitt facebook konto, har man inget sådant finns det möjlighet att skapa ett annat konto där.

3 kommentarer:

 1. Så härligt med sådana ytor.

  SvaraRadera
 2. Här har du en till som drömmer om det perfekta skafferiet. Vi har tyvärr inte heller någon möjlighet att bygga ett som man kan gå in i men jag har ritat en som maken ska bygga på plats. När det blir vet jag inte, har lite andra viktigare projekt före. Men jag längtes tills jag kan köpa hem storpack mjöl mm till all bakning. Här får det åkas på affären ofta.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 3. Vem vill inte ha ett skafferi?!? Mamma hade ett när vi bodde i LÖt, fyllt med hemkokt saft och inlagda päron och konserver ;)/Ullis

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne