lördag 30 juli 2011

Ut med det gamla............in med nytt!!! Nu har vi rensat i källaren och allt i ladan är kört på titten. Nu vill jag ha uppehåll så jag kan börja med ladan, har lite olika idéer om vad jag kan göra med den. Och faktisk, hör och häpna....Pether började fundera i andra banor än hönshus efter senaste avsnittet av Ernst ;)) Största drömmen vore ju att ha råd med att rusta upp det helt som gäststuga men det skulle kosta skjortan så det får vänta ;)) 

Jag har fått en del andra idéer runt ladan de senaste dagarna så vi får se vad det blir ;)) Nu hoppas jag det slutar regna så vi kan åka bort till Ölands Byggnadsvård, de har byggnadsvårdsmässa idag och där kan vi kanske få lite tips till ladan.
Åk dit om ni är nära!!! Manga olika hantverkare som visar sitt hantverk ska finnas där.

 Vi hörs sen
kram susanne


 

2 kommentarer:

 1. Det låter spännande! Nu blir jag nyfiken vad du har tänkt dig med ladan... Senaste avsnittet med Ernst var fantastiskt! Ett annat härligt TV-program är Växthusdrömmar!

  Vilken otur ni har med vädret hos er. Här har vi visserligen fått en del mindre regnskurar och vädret har växlat under dagarna, men vi har haft jättevarmt och soligt på eftermiddagarna den här veckan.

  Semesterhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 2. Aj, aj aj, det är farligt att titta på ernst program, vem vill inte ha ett sånt hus på sin tomt.
  Förstår att ni fick lite nya tankar där, hm,
  Ska bli spännande att se vad det blir av det hela.
  Ha en bra helg, Kram ullamaria

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne