torsdag 19 juli 2012

Skynda fynda!!

Idag började rean på Mittbrodts som ju är en av mina favoritaffärer ;))
Kollegan o jag bestämde oss för att vara där när de öppnade men det var många fler som fått samma ide...lång kö var det så vi fick stå en stund i regnet, några bakom oss började likna det med att åka till Ullared ;)) Till slut kom vi in och där var det bara att följa strömmen runt o plocka på sig av det som fanns...vi hittade båda massor fint, ja de flesta släpade ut kassvis så nog fanns det massor att fynda ;)

Jag fyndade en sak som jag tittat på jättelänge men trodde dock inte jag skulle komma över den, ett jättekap!!

 
Vad säger ni så....läckert eller hur, fyllde hela baksätet i Sofis bil och det med en liten risk...hon o jag har lite historik i det här med att fynda men det är en annan
 historia ;))

 Vet inte riktigt var jag ska ha det och till vad men det kommer nog....Pether däremot kunde inte alls se användningen för det men vad vet han hihi ;)

mer fynd i morgon för jag hade händerna fulla när jag gich därifrån

kram kram
Susanne

 
 

4 kommentarer:

 1. Hei Susanne!
  Så heldig du var som fant denne, for denne var virkelig flott!

  Klem Vivi

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilket fynd. Var ligger denna butik du berättat om ? Jag är på Öland nu och vill hitta några mysiga affärer. Ha en mysig och trevlig helg.
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Klart du ska hitta dit ;)) om du går på gågatan mot hamnen, vid gågatans slut ligger Pappa Blå på höger sida du går till vänster vid slutet av gågatan. Går en liten bit till nästa korsning, i den ligger Sörens o Wilmas o efter Wilmas ligger Mittbrodts. Det är ett vanligt gammalt gult hus med små fönster så det ser inte ut som en typisk affär men det finns en flagga och lite dekoration vid trappen så du hittar....lycka till!!
   kram susanne

   Radera
  2. Glömde ju...i Borgholm är det ;))
   Sen har du ju Gårdby lanthandel, en dröm av en affär den med....den ligger i Gårdby på östra sidan ungefär i höjd med Färjestaden!!!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne