söndag 6 februari 2011

Söndagsbilden del 2: Hjälp mig!

Ja ni nu behöver jag er hjälp....Hyllan är avtvättat och gamla skruvar urdragna med Johans hjälp. Sen blev jag lite tveksam, hyllan var lite större än vad jag kommer ihåg den från ladan. Jag hade tänkt mig den lite bredvid lampetten som redan hänger på väggen. Samtidigt tycker jag nog att den passar in med det andra i köket...avskavt och shabby av sig själv ;)Johan fick hålla så jag kunde ta kort...mmmmmm jag vet inte, snälla hjälp mig , Vad tycker ni?
Johan blev också tveksam -Va ska du ha den till, kryddor? usch nej, gud förbjude....lite piff ska de var förstås! Det har ju inte de manliga förmågorna här i huset så mycket till övers för ;( Fråga gubben är ju inte ens lönt - Den passar jättebra i ladan! var hans kommentar ;(


Ser nästan lite ut som en gammal tallrikshylla som jag ju så gärna vill ha...fattas bara tvärpinnarna, kanske jag kan göra på något sätt ;)

Jag funderar vidare
Kram Susanne


4 kommentarer:

 1. Hej Susanne!
  Vilken charmig hylla! Jag tror den blir bra där på väggen!

  Ha en mysig söndagkväll!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Jes, spika upp an.

  SvaraRadera
 3. Hej Susanne !
  Det ser nästan ut som om Sara skriver på norrländska.....
  Vi har inte lika kallt temperaturmässigt ,men det blåser kalla nordliga vindar.
  Den 6:e mars kommer Sara och Jonatan och stannar till den 12:e mars. Det ska bli roligt. Hoppas på fint väder. Sara vill se renar och dem har vi bara några hundra meter bort.
  Hoppas att allt är bra med er! Hälsa Pether och pojkarna.
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Hej Anette!
  Kul att höra från dig! Tyckte Sara själv nu hon tittade igen ;) Blir väl påverkat! Sara såg fram emot att åka upp till er...hoppas hon får se renar och tar kort på dem så jag kan se. Här har det smält undan ordentligt idag, vår!
  Hälsa och ha det bra! /Susanne

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne