tisdag 7 juni 2011

Man kan inte lyckas jämt!

Försökte mig ju på att gjuta betong i helgen....kände direkt att det kanske inte riktigt var min grej....bara blanda och slabba på, jag vill gärna använda mina händer ;)) Och det blev som jag trodde....smul av allt när jag skulle vända dem idag, rakt i soporna....hur svårt kan det vara att gjuta betong? Gav mig inte utan försökte idag igen och då med plastpåsar på händerna så jag kunde knåda och labba ;) Nu är det bara att vänta och se!

Under här ligger finaste silverbrickan ;))
 
Efter fiaskot med betong satte jag mig med något jag förstår mig på....lite tvålar! Äntligen ska jag dämpa mitt dåliga samvete...fick ihop paketen till vinnarna av min tävling.


Ska snart lägga mig, har varit hur seg som helst idag. Jobbigt att vara ledig för länge ;)) ska vara pigg tills i morgon....byggning av en tidsmaskin, genrep på melodifestival, rehabsamtal och intervju av skolinspektionen....sen medlemsmöte och avslutningsvis styrelsemöte....puh, jag blev alldeles trött!

Stor kram till er
Susanne


3 kommentarer:

 1. Wow, nåt jag kan berätta om.... Hade du olja på brickan? Vattna ibland och låt bränna gärna i tre dagar! Då blir det bra...

  Carina

  SvaraRadera
 2. En till. Armerad finbetong med glasfiber i är stark och bra

  SvaraRadera
 3. Hej Susanne!
  Verkar krångligt det där med betonggjutning, jag tycker du är duktig som vågade dig på det! :)

  Puh, låter som du har en intensiv dag framför dig imorgon! Själv ska jag jobba, gå på Tindras skolavslutning och på eftermiddagen ska jag sitta barnvakt åt sötaste systerdöttrarna:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne