söndag 5 juni 2011

Så här vill jag leva

Åhhh vilken härlig dag.....lunka runt och plocka med an det ena an det andra utan några måsten. Så här kunde jag ha det varje dag...lätt!!Jag har hunnit med jättemycket idag, faktiskt både måsten och nöjen ;)) Jag har äntligen rört ihop min betong...vi får se hur det blev. Svårt när man inte riktigt kan påverka utan jag får se om det blev som jag tänkt när det torkat.  Sen har jag påbörjat mina två björkprojekt också....så jag vet vad jag ska göra imorgon!God mat och bak har det också blivit....Ost och skinkpaj på verandan och rabarbermuffins till kvällskaffet...;)






Den fina bakduken fick jag av Sara i födelsedagspresent ;))

Nu blir det mys i soffan
kram susanne


 

3 kommentarer:

 1. Ja, visst är det härligt att ha såna här dagar. Jag har också hunnit med massor idag. När jag vaknade så visste jag att det inte fanns några måsten, vips så har man huttit massor ändå.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Låter som en underbar dag .
  Åhh va längesen jag gjorde ost o skinkpaj smaskens...
  Rabarbermuffins låter somrigt o gott.
  Ha de så bra
  Kramen Anette

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig dag du har haft! Rabarbermuffins låter smaskens. =)
  Jag har tyvärr ingen aaaaaning om vad det är för rosor vi har, det var förra ägaren som planterade dem, som mycket annat vackert i trädgården. Hur som helst verkar de vara både tåliga och snabbväxande, vi har gått rätt hårt åt dem (rosorna alltså!) med både flytt och klipp men de har hämtat sig oväntat bra. Rosen på bilden är en vit klängros, jättevacker med ganska små vita doftande rosor.
  Ha en härlig dag!

  kram kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne