fredag 7 oktober 2011

Fritt fram!!God kväll på er i höstrusket ;)) 

 Mycket debatt runt om i blogglandia just nu om härmning, copycating och vem som var först med vilken idé. Rätta mig om jag har fel men bloggar vi inte för att inspirera och ge goda tips till de som inte kanske kommer på dem lika lätt eller??? Lite som en inredningstidning fast på nätet eller är bloggarna endast för show off?? Det har pågått flera hätska debatter de senaste veckorna där folk hänger ut varandra och det är ju lite trist ;((

Vad tycker ni, hur ser ni på det????

Det är i alla fall fritt fram att härma min ljuslykta....gammal gurkburk, valnötter, snyggt papper och en bit grovt snöre ;))

Kram på er

Susanne 


Ps....Det är klart, precis som Elisabeth skriver härma man andras inlägg helt och hållet det är ju inte kul och rätt. Det vet jag att även Linda har blivit utsatt för att folk tagit hennes inlägg och gjort en egen blogg av dem och det är förstås inte rätt!!


MEN ATT INSPIRERAS AV ANDRA OCH GÖRA EN LIKNANDE LJUSLYKTA DET ÄR DET BLOGGANDET ÄR TILL FÖR ;))4 kommentarer:

 1. Kan bara prata för mig själv, men med min matblogg vill jag både inspirera och instruera till sånt som jag själv fallit för eller fått inspiration och tips om! Det är väl de som är grejen lite, att man delar med sig! :)

  Ha en fortsatt fin fredagskväll!

  SvaraRadera
 2. Vilken kul ljuslykta! Så fint du har höstat inomhus i förra inlägget också!

  Någon debatt har jag inte sett... Jag är väl inte inne på de bloggarna. Jag kan möjligen tycka att om någon gör ett inlägg så behöver man ju inte göra ett exakt likadant inlägg på sin egen blogg. Det kanske är det det handlar om. Däremot kan man ju ta efter idéerna.

  Hösthälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 3. Är inte bloggarnas ide att inspirera och dela med sej .. Man blir ju bara glad om någon tar för sej ..
  Ha ett skönt veckoslut !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 4. Oj, det har nog jag missat helt. Men jag tycker iaf som du, man vill ju skriva och visa det man gör och om det inspirerar andra är det toppen. Självklart ska man inte kopiera andra helt, det tycker jag absolut inte.
  Men det är lika med recept där med. Hur sjutton ska man veta vem som uppfann vissa recept? Eller värre, hur ska man kunna veta om någon har kommit på exakt lika recept som en annan?

  Jag tycker detta är väldigt patetiskt, om man som bloggare hänger ut andra eller inte kan se att andra också gillar och gör liknande. Världen är liten och gillar man lika så är risken stor att det blir så

  Kram Teres

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne