lördag 22 oktober 2011

Pölsehorn!



Nja, inte riktigt men väl inbakad korv....det gillar vi ;))


Gör en vetedeg, typ till frallor...låt jäsa!


Dela degen i lika många bitar som du har korvar.....rulla långa "maskar" och sno runt korven.



 Låt jäsa igen, pensla med ägg och grädda i 200 grader tills lagom färg!

Ät dem som de är doppad i ketchup och senap

Eller gör som vi gjorde idag...till en god tomatsoppa!!!
Smaklig måltid ;))

Kram susanne

4 kommentarer:

  1. Ser smaskigt ut
    Ha en skön lördagkväll

    SvaraRadera
  2. Kul grej det där. Skulle nog vara poppis bland ungarna också.

    Ha det bra!
    Camilla

    SvaraRadera
  3. Det såg så gott ut! Måste jag komma ihåg att prova!

    SvaraRadera
  4. Men det där såg gott ut!
    Kram Emma

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne