fredag 4 mars 2011

Sköna fredag ;)Äntligen är det fredag och slutet på denna "sjuka" veckan....hoppas verkligen att helgen sveper bort min förkylning, är sååå himla trött på den ;) Vill ha energi till att pyssla och piffa lite här hemma, hoppas den finns imorgon!Fick ju min första Award av gulliga Annelie med bloggen Zinkhjärtat i veckan ;)Nu ska jag ju skicka den vidare till 5 bloggar med färre än 100 följare. Många av de bloggar jag läser har ju rätt många följare men jag har några favoriter med färre också. Jag skulle ju gärna ge Annelie tillbaka en för hennes läser jag ju varje dag men det blir en annan gång ;)
Awarden skänker jag till


Ni ger mig inspiration varje dag....tackar för det!!

kram på er alla
Susanne3 kommentarer:

 1. Åh så läckert de blir när du har tidningpapper runt. Men är det sånt papper du har köpt?, de ser inte ut som gårdagens ölandsblad nämligen! ;-) Var hittar man de isåfall?
  Önskar er en fin helg och hoppas ni mår bättre å får vara friska nu! Kramar...

  SvaraRadera
 2. Tack tack vännen för awarden...
  Bloggikonerna är de små bilderna som kommer fram på blogglistan.. Titta in till Fabriken så ser du att din bild inte publiceras.. Vet inte vad det beror på.. Tycker att her aBlogger kunde fixa det... Det är ju ett visitkort för bloggen...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Ååååå vad glad jag blir, Stort TACK! Kul att du blir inspirerad av vår blogg. Det var väldigt synd att du inte hann förbi butiken! Men du är Hjärtligt välkommen nästa gång du är i Göteborg.

  Vad fina bilder du tagit, älskar pärlhyacinter!

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne