fredag 17 augusti 2012

Ikeautmaningen del2


Jag fick ju lite panik när det gick upp för mig att utmaningen bestod i att sy en gardin ;)) Stod precis still i huvudet men sen kom jag på att jag kunde visa upp mina fuskrullgardiner som jag kallar dem....jag började göra såna på nittiotalet både som de är och med längder framför. Vi har ju fina fönsterfoder och jag gillar att kunna se ut så inte för mycket tyg. Syr ett litet tygstycke som jag sätter med kardborreband inne i fönstret...

Här ser ni exempel på hur jag menar OBS..detta är inte gardinen jag gjorde till eventet..

Mitt koncept byggde på att det ska vara enkelt och snabbt att byta gardiner utan en massa tillbehör...Du kan hitta en stuv du gillar o ändå få en gardin...För att demonstrera hur jag menade hade jag först tänkt göra tre olika och visa hur lätt man byter. Detta ändrade jag på senare.


Denna skylt hängde vid min gardin i Stockholm

Fortsättning följer....

Kram kram
Susanne 

4 kommentarer:

 1. Vad smart!!!Det ska jag testa i vår gäststuga!

  SvaraRadera
 2. Har just kikat in på din blogg och måste säga att du har en jättefin blogg. Gillar ditt tips med gardinen, det ska jag absolut ta en funderare på om inte jag kan använda mig av. Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 3. Så spennende å lese om din Ikea-utmaning!...tenk å få en slik spørsmål!!..du skal føle deg virkelig priviligert og stolt:))
  Og ditt konsept med gardinen likte jeg veldig godt:)
  Ønsker deg en fantastisk helg:))

  SvaraRadera
 4. Snyggt! ska bli spännande att se mer.

  Kram Helena

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne