torsdag 4 november 2010

En doft av jul

Hela huset doftar jul idag och det känns ju bra. Ena sonen fick för sig att han skulle koka chokladkola nu i kväll. Vi får se om den stelnar eller det blir som det brukar. På väg hem från jobbet idag hittade jag ett adventsljus. Jag var väldigt tveksam men det slutade med att jag köpte det. Egentligen inte riktigt min stil men vi får se. Jag köpte även en cyklamen som inte heller är min favorit. Detta på grund av att de är så svåra att hålla vid liv 
tycker jag. Till eftermiddagsfikat blev det lite ris ala malta ;)Mycket jul idag och jag kan meddela att sonens kolor blev jättegoda. Han får bli första karamellkokare vid jul tror jag och det tycker han nog är helt okej.

När jag ändå var inne på julen tänkte jag titta över förra årets mossbock som jag gjorde då. Jag sparade den i en stor svart sopsäck och hoppas det räcker att spreja med lite vatten för att få den som ny. I kväll får det bli lite myskväll med film för jag är ledig i morgon. Då kanske det blir en sväng till Kalmar, måste se över ljusslingorna, kanske behöver komplettera.


God kväll
kram
Susanne

4 kommentarer:

 1. Mycket juligt och mysigt :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt jobbat! Känner mig hedrad över att fått kika in på din blogg. Ska bli kul att följa!!!

  SvaraRadera
 3. Duktig du är! Härligt att du varvar med bilder! Kram Susanne O

  SvaraRadera
 4. Tack för de fina orden, ska försöka leva upp till det!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne