fredag 26 november 2010

Mera kransar!

Det fortsätter snöa och jag är arg på mig själv över att jag inte lyssnade på min inre röst som sa att alla ljusslingor skulle upp för ett par veckor sedan. Nu är det som jag befarade, det går inte då allt är snötäckt ;(( Jag slutade tidigt idag och var runt Mittbrodt på hemvägen. Det blev en liten kasse mys att pynta med, kunde köpa hur mycket som helst där men försöker skärpa mig har ju en hel del redan. En kasse med vita hyacinter fick också följa med hem idag så jag kan fylla alla mina glas. Gjorde ett par småkransar till idag men av olivgrenar. Söta men jag tycker nog bättre om mina buxbomkransar, får åka och köpa lite flera grenar.Preben var så intresserat och hjälpte till med kransarna. Sen tyckte Johan det var kul att fota katterna med krans runt halsen ;) 
Har mycket att göra i helgen här hemma men samtidigt skulle jag också behöva i väg och börja på julklapparna, vi får se vad det blir ;)

Kram och trevlig fredagskväll på er alla
Susanne


 3 kommentarer:

  1. Det är så fint hemma nu, längtar till julen.

    SvaraRadera
  2. Det är ju redan jul hos dej ;D Det enda jag fick upp vid 18 i dag var stjärn skärmarna på lamporna i vardagsfönstret.....

    SvaraRadera
  3. Haha, va gulliga dom är med sina kransar på sig :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne