torsdag 25 november 2010

Snö på Öland!

Idag var det riktigt snöoväder här på Öland ;) Pether och Johan var helt slut efter att ha skottat hela vår uppfart och katterna vill inte gå ut. Efter middagen som Rasmus tillagade började jag göra lite buxbomkransar. Jag tycker mycket om dessa kransar fast Johan sa att de inte är juliga ;( men vad vet han! Julmusik i cdspelaren, glögg i glaset och pyssel vad är bättre? Inte mycket enligt mig. Jag gjorde om mina runda kransar från förra året och tillverkade ett par nya. En stor stjärna och ett jättestort hjärta, i hjärtat hängde jag ett par små hjärtan som jag köpte i Ronneby. Pilkransen i köket fick även den ett par hjärtan köpta där. 

Längtar till helgen och adventspyssel på allvar
kram/Susanne

 

4 kommentarer:

 1. Superfina kransar, hjärta o stjärna! Menar du att buxbom håller bra inomhus? Jag har en buxbom, men visste inte att jag kanske borde sätta saxen i den! ;)) Jag brukar binda med thuja, det blir iofs tjockare kransar men dom är himla hållbara inomhus! Kram kram!!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag gör kransar i mossa och gran också men gillar buxbom. Brukar ha de vanliga kransarna kvar hela året sen. Lite torra och gulnade men fina ändå. Rasmus tyckte de var finare sa han idag när jag plockade bort det gamla. Kram!

  SvaraRadera
 3. Underbar blogg!! Hit kommer jag fler gånger!! Fick tips om din blogg via kryddburken.se!
  Hälsn Lotta

  SvaraRadera
 4. Välkommen hit Lotta, kul att du tycker om min blogg =)
  /Susanne

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne