söndag 7 november 2010

Höststädning

Det har varit en jättefin dag här på Öland idag, kallt och soligt. Jag hade en hel del prylar kvar ute i trädgården så tyckte jag var passade att syssla med en dag som denna. Det var mer saker kvar än vad jag trodde, konstigt! Det verkar som sakerna förökar sig varje år ;) Som tur är har vi en stor gammal lada på tomten där allt får plats. Växthuset behövde också lite omsorg, har stått lite ledset sen de sista tomaterna mognat så där fanns det lite att göra med. När man går runt i trädgården ser man allt man skulle ha gjort ;( Jag hann inte med att rensa alla land på slutet av sommaren så en del av dem ser lite dassiga ut men det får var. Då har jag lite att se fram emot till våren ;)
Vi har en hel del äppelträd i trädgården, nästan en plantage! De flesta är Ingrid Marie så vi funderar på att förnya oss med lite andra sorter. Det är inte så mycket äpplen på i år men jag passade på att plocka in en korg full när jag ändå var ute.Jag passade även på att ta en tur i skogen för att hämta lite mossa. Man vet ju aldrig när snön slår till och utan mossa blir det ingen jul :)

God kväll
kram
Susanne


3 kommentarer:

 1. Nu har jag oxå hittat hit! vad fint ni har det hemma och vad duktig du är på att hitta på =)
  Kram / Ullis

  SvaraRadera
 2. Hej Susanne! Wow, vilken sida du fått upp! De gjorde du rätt i! :) Lägger genast till i favoritmappen! Allt är sååå mysigt med alla bilder härinne!

  SvaraRadera
 3. Hej Linda! Tack så mycket...det är en början =))

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne