lördag 28 maj 2011

Årets första loppis

Härlige lördag med Sara hemma ;)) Vi tog det väldigt lugnt på morgonen, sov länge och åt frukost framför tv....sen styrde Sara och jag kosan mot Borgholm, det var loppis på hela storgatan idag ;)) Ska man hitta riktiga fynd bör man vara iväg tidigt det vet jag men vi lyckades ändå få med oss en del hem. Jag är ju på ständig jakt efter gamla lådor och där blev jag tyvärr snuvad. En tjej hann lägga handen på den enda lådan jag såg.....jag stod precis bredvid och hoppades att hon inte tog den men, jag blev utan ;((  Hittade dock en fin zinkhink, spetsar, böcker och småformar. Sara fyndade även hon, böcker, tavla, silverbricka och bestick....så vi var nöjda ;)) 
Nu ska det gräddas pannkakor.....crèpes är beställt till middag!!

Hoppas ni har en härlig lördag

kram Susanne
Jag fyndade också några vackra ting på loppisen. Det är blandade priser på en loppis, men en loppis ÄR en loppis och jag ger inte mer än en hundring för ett föremål. Till slut hittade jag böcker för 5 kr/ st, en vacker silverbricka, bestick, ramar och en fin tavla! Damen som sålde den var noga med att påpeka att det inte var original ;) 

Kram, Sara! 

3 kommentarer:

 1. Så mycket fint du hittat! Tråkigt med lådan, förstår precis hur du känner det...förra året fick jag syn på en härlig gammal cykel precis samtidigt som någon annan...som tog den! =(
  Hihi, ja det är ju lätt att tro att man ska hitta originalmålningar på loppis, särskilt "damen med slöjan"! *fniss* Den stackars tanten var väl livrädd för att bli tagen för bedragare! ;)
  Ha en fin kväll!

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Åh så mycket fint ni hittade..:) Kul!!!

  Ha en fin kväll
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Jag hittade din blogg för ett tag sedan och måste bara säga att det är jätteroligt att få följa den! Du bor så fint och verkar ha hur många bra idéer som helst! Och vilka fina bilder du tar!
  Lena

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne