onsdag 18 maj 2011

Skynda fynda!

Som jag berättade innan idag har jag kompat ut idag.....vi hade några läkarbesök i Kalmar och det tog mest hela dagen men vi hann med en snabbis till Ikea ;)) Vi var så utsvultna efter sjukhuset att vi slängde oss dit för att äta ;)) Som de flesta vet är det svårt att inte plocka ner något i en gul kasse när man är där. Det var förstås inget problem för oss heller men det var på fyndavdelningen dagen stor fynd hittades. En jättefin stor rottingstol som jag tryckte ner Pether i medan jag tittade klart på fyndet ;)) En tanta var framme och försöka se priset under Pethers arm hihi! Vi bestämde oss för att köpa den som en bröllopspresent åt oss båda. Vi har bröllopsdag på lördag ;))Fast vi knappt varit hemma idag var det rätt skönt med en ledig dag mitt i veckan....onsdagar kanske är den perfekta dag om man vill gå ner i tjänst ;))

kram Susanne

5 kommentarer:

 1. De är så fina! Skulle passa perfekt i mitt uterum. Ibland har man tur, lite roligt att ni snöt fotöljen mitt framför näsan på tanten! =)

  kram Emma

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att hitta något så fint som en korgstol på fyndavdelningen. Det var nog många som hade kunnat slåss om den

  Kram Teres

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen!
  Vilken fin korgstol ni norpade framför ögonen på tanten, hihi;)

  Ha det bra!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Vad fint det blev med stolen, grattis på bröllopsdagen oxå!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Jättefin patina på den....
  roligt när man fyndar något tillsammans...
  Kram ullamaria

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne