lördag 15 januari 2011

Lördagsgott!

Mysigt med en dag då man inte behöver lämna huset utan kan gå runt och pyssla med lite olika. Såna dagar tycker jag det är kul att laga mat och baka också annars blir det oftast ett måste bara. Jag fick ju en jättefin form från Gerbera i julklapp och den har jag testat idag. Den skulle ligga i blöt en timma innan bruk, det fick den göra medan jag fixade en pajdeg. Det blev nämligen kycklingpaj i formen och sallad och dressing i de nya skålarna jag köpte igår. väldigt trevligt keramik att servera i måste jag säga, en färgklick på bordet ;) 

En toscakaka till kvällskaffet blev det också gjort idag. Jag använde mig av julens överblivna blandade nötter som Rasmus  fick knäcka åt mig.  Tycker det är obehagligt att knäcka nötter så det överlåter jag gärna åt någon annan ;)Nötter,valnötter och mandel la jag hela i toscasmeten, det blir säkert gott!Glömde meddela innan att det snöat mest hela dagen här på Öland idag ;(


Hoppas ni får en trevlig lördagskväll
Kram Susanne2 kommentarer:

 1. Hej !
  Så bra att det inte blev någon magsjuka för dig,jag har haft samma symtomer som du,men tack och lov blev det inget mer.
  Jag tror att du fått vårkänslor,trots att ni verkar ha en hel del snö. Igår morse hade vi -26 grader idag bara 10 minus,men det blåser ordentligt.
  Våra ungdomar var på bio igårkväll,hoppas de blev nöjda med filmen.
  Nu har en arbetsvecka gått och det känns som vanligt ,ganska skönt med vardag igen.
  Ha det så bra i Strandtorp !
  Hälsa alla !
  / Anette.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vi pratade om kylan hos er igår, skönt att det inte är lika kallt idag. Idag har vi milt och ingen nederbörd, skulle vara skönt om allt smälte bort men det är ju förtidigt än är det många månader kvar med vinter.
  Ja, det är rätt skönt att komma in i vardagslunken igen ;) då uppskattar man helgerna mer! Vad har du för ålder på dina elever?
  Ha det så bra och hälsa!
  /Susanne

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!
Har du ingen blogg klickar du bara på anonym och skriver sedan ditt meddelande!!
kram Susanne